Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua asiointi.fi - Kauppa. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Kartta ei kuulu lainsäädännön piiriin.

Saavutettavuusselosteen päivittäminen

Sivuston saavutettavuudesta huolehditaan jatkuvalla valvonnalla tekniikan tai sisällön muuttuessa. Tätä selostetta päivitetään sivuston muutosten ja saavutettavuuden tarkistusten yhteydessä.

Jos huomaat saavutettavuuspuutteen Kauppapalvelussamme, kerro siitä meille!

Anna saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella, sähköpostitse [email protected] tai soittamalla sähköisiin asiointipalveluihin puh. 09 816 34300.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta Espoon kaupungille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Espoon kaupunki tekee jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Digipalveluistamme tehdään saavutettavuusarviointia ja olemme sitoutuneet digipalvelujen saavutettavuuden parantamiseen.

Uusien verkkopalvelujen kehittämisessä saavutettavuus huomioidaan alusta lähtien. Kehitämme saavutettavuusosaamistamme ja arvioimme kaupungin nykyisten verkkopalvelujen saavutettavuutta.

Espoon kaupungin asiointipisteistä saa apua sähköiseen asiointiin. Asiointipisteiden palveluneuvojat auttavat käyttäjiä, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa.

Saavutettavuusseloste on laadittu 2.5.2024.